Tilbud!

Color Kids Badedragt AOP Salmon Rose – Str. 86

Original price was: 280 kr..Current price is: 112 kr..

Gør sommeren sjovere med denne smukke Color Kids badedragt i str. 86. Perfekt til leg og svømning med UV-beskyttelse og flot print.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301100078742 Kategori:

Color Kids Badedragt AOP Salmon Rose er en vaskeægte perle i garderoben til din lille svømmedronning. Denne drømmende badedragt, i en fortryllende salmon rosa farve, vil helt sikkert fremhæve hendes naturlige skønhed og charme på stranden eller ved poolen. Med et stilfuldt all-over print, korte ben og raglanærmer, er denne dragt designet til at give hende maksimal bevægelsesfrihed og komfort, så hun kan udforske vandets verden uden begrænsninger.

Badedragtens behagelige pasform og strækbare stof vil sikre, at din lille vandhund kan svømme og plaske rundt hele dagen uden gener. Den leveres med en praktisk lynlås bagpå, der gør det nemt og hurtigt at tage dragten af og på. Med UV Standard 801-certificering og CE-mærkning kan du være sikker på, at din datters sarte hud er beskyttet mod skadelige solstråler, mens hun leger og nyder vandet.

Forkæl din lille prinsesse med denne skønne Color Kids Badedragt AOP Salmon Rose, der kombinerer funktionalitet, komfort og stil på en fortryllende måde. Lad hende føle sig som en ægte vanddronning, der stråler af glæde og skønhed i denne elegante badedragt, der er skabt til uforglemmelige sommerdage fyldt med sjov og eventyr ved vandet. Giv hende muligheden for at skabe magiske minder og se fantastisk ud samtidig med denne fantastiske badedragt fra Color Kids.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Color Kids Badedragt AOP Salmon Rose – Str. 86”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.