Tilbud!

Badedragt til piger Minnie Mouse Pink 5 år

Original price was: 109 kr..Current price is: 96 kr..

Forkæl din lille prinsesse med denne søde Minnie Mouse badedragt i strålende pink. Perfekt til sjov i solen.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800080804769 Kategori:

Når sommeren nærmer sig, og solen begynder at skinne, er det tid til at pakke strandtasken og tage på eventyr. Og hvilket bedre selskab at have end den elskede Minnie Mouse? Med denne skønne Minnie Mouse badedragt i en smuk pink farve vil din lille pige være klar til at erobre stranden med stil og charme.

Denne badedragt er designet med den ikoniske Minnie Mouse, som er elsket af børn i alle aldre. Den smukke pink farve bringer et strejf af glæde og sjov til enhver stranddag. Lavet af 85% polyester og 15% elastan, er denne badedragt ikke kun stilfuld, men også behagelig og holdbar, hvilket gør den ideel til lange dage med leg og sjov i solen.

Med denne badedragt kan din lille pige nyde enhver vandaktivitet med lethed og komfort. Den strækbare og bevægelige pasform giver hende mulighed for at bevæge sig frit, mens hun stadig ser fantastisk ud. Uanset om det er en tur i bølgerne, leg med sandslotte eller en afslappende dag ved poolen, vil Minnie Mouse badedragten være det perfekte valg.

Så lad din lille pige føle sig som en sand stranddiva med denne skønne Minnie Mouse badedragt. Forkæl hende med en smule magi og charme fra Disney, mens I skaber uforglemmelige minder under solens varme stråler. Gør jer klar til en sommer fyldt med sjov, grin og eventyr i denne fantastiske badedragt til piger i alderen 5 år. Lad stranddage blive endnu sjovere med Minnie Mouse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badedragt til piger Minnie Mouse Pink 5 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.