Tilbud!

Sofie Schnoor Berry Red Badebukser – Str. 98-104

Original price was: 250 kr..Current price is: 100 kr..

Forkæl din lille med et par stilfulde og komfortable badebukser fra Sofie Schnoor i en smuk bærfarve. Perfekt til leg ved stranden eller poolen.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301508226186 Kategori:

Sofie Schnoor Berry Red Badebukser er det ultimative valg til de små vandhunde derude. Disse badebukser i en fortryllende bærerød farve vil med garanti gøre enhver stranddag eller poolparty til en legende oplevelse. Fremstillet af 82% genanvendt polyester og 18% spandex, kombinerer de bæredygtighed og komfort på en enestående måde.

Med en perfekt pasform i størrelse 98-104 vil disse badebukser lade dit barn bevæge sig frit og ubesværet i vandet. Den elastiske linning og det fleksible stof sikrer, at badebukserne forbliver behagelige hele dagen lang. Uanset om det er svømning, bygning af sandslotte eller leg med vandballoner, vil disse badebukser være den ideelle ledsager til enhver vandaktivitet.

Ikke nok med at Sofie Schnoor Berry Red Badebukser er praktiske og komfortable, så er de også et miljøbevidst valg. Ved at bruge genanvendt polyester viser du omtanke for vores planet og bidrager til en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Med disse badebukser kan dit barn skabe minder for livet, mens de ser fantastiske ud og samtidig støtter en sag, de kan være stolte af. Så gør klar til sjov i solen med Sofie Schnoor Berry Red Badebukser – det bedste valg til de små eventyrlystne vandhunde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sofie Schnoor Berry Red Badebukser – Str. 98-104”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.