Tilbud!

Småfolk Spring Pink UV50 Badedragt Med Søheste – Str. 3-4 år

Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

Fremhæv din lille havfrues stil med denne uimodståelige badekåbe i lyserød med søde søheste. Beskyt hende mod solens stråler og lad hende lege i vandet med denne UV50 badedragt fra Småfolk. Perfect størrelse til børn på 3-4 år.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301796674470 Kategori:

Træd ind i en fortryllende verden af leg og eventyr med denne Småfolk Spring Pink UV50 badedragt med søheste. Denne søde og farverige svømmedragt er perfekt til små børn i alderen 3-4 år, der elsker at udforske vandets vidundere med stil og sikkerhed.

Designet med et charmerende motiv af søheste og produceret i strækbar og slidstærk polyester, er denne badedragt ikke kun en fryd for øjet, men også en pålidelig ledsager, der kan holde til leg hele sommeren lang. Småfolk har tænkt på alt, når de skabte denne dragt – med en UPF50+ UV-faktor, der er strikket ind i stoffet, kan du være sikker på, at dit barns sarte hud er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Med korte ærmer og ben samt en praktisk lynlås foran er denne svømmedragt både behagelig og nem at iklæde dit lille eventyrer. Pasformen er normal, så dit barn frit kan bevæge sig i vandet og på land. Lad fantasien få frit spil, mens søhesterne danser omkring på denne dragt og inspirerer til sjove vandlege og magiske øjeblikke.

Skab uforglemmelige minder ved stranden, poolen eller bare i baghaven med denne Småfolk badedragt, der forener praktisk komfort med dragende design. Giv dit barn muligheden for at springe ind i vandet med frygtløs glæde og charme og lad dem opleve sommerens sjov i en badedragt, der skiller sig ud fra mængden.

Kast dig ud i vandeventyret med Småfolk Spring Pink UV50 badedragt med søheste og lad dine små medsejlere nyde solen, vandet og legen med stil og beskyttelse i topklasse. Tag det første skridt mod en sommer fyldt med smil og grin – køb denne dragt i dag og skab magi i vandet sammen med dit barn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Småfolk Spring Pink UV50 Badedragt Med Søheste – Str. 3-4 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.