Tilbud!

Watery våddragt til børn – Duncan (3mm) – Sort – Våddragter til paddle – Børn

Original price was: 585 kr..Current price is: 459 kr..

i alle aldre, der kombinerer stil og funktionalitet. Beskyt dine små padlere med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600894925326 Kategori:

Watery våddragten til børn Duncan bringer en ny dimension af sjov og sikkerhed til vandaktiviteter for de små eventyrere. Med en tykkelse på 3 mm og klassisk sort farve kombinerer denne våddragt funktionalitet, stil og komfort på en måde, der vil glæde både børn og forældre.

Duncan våddragten er designet med fokus på bevægelsesfrihed og fleksibilitet, så børnene kan nyde vandaktiviteter uden begrænsninger. Det strækbare neoprenmateriale sikrer en tæt pasform, der samtidig tillader en naturlig bevægelse i vandet. Uanset om det er at udforske tidevandspooler, lære at surfe eller bare plaske rundt i poolen, vil Duncan våddragten give børnene den støtte, de har brug for, mens de udforsker vandet.

Med en wet-suit som Duncan kan børnene lære at elske vandet og føle sig trygge, mens de udvikler deres færdigheder og tillid i vandet. Våddragten sikrer også en forbedret varmebeholdning, hvilket gør det muligt for børnene at forblive komfortable og varme i længere tid, selv når vandet er køligt.

Watery våddragten til børn Duncan er den perfekte ledsager til en sjov og bekymringsfri dag ved stranden, søen eller poolen. Lad dine børn udforske vandets spændende verden med stil og komfort i en våddragt, der er designet til at følge dem på deres eventyr. Lad Duncan våddragten være nøglen til ubegrænset sjov og tryghed i vandet for dine små opdagelsesrejsende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Duncan (3mm) – Sort – Våddragter til paddle – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.