Tilbud!

Watery våddragt til børn – Gecko (3mm) – Dust grøn – Våddragter til paddle – Børn

Original price was: 885 kr..Current price is: 620 kr..

Få dit barn klar til sjov i vandet med Watery våddragt til børn. Let, behagelig og holdbar med UV-beskyttelse. Perfekt til vandsport.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601448398679 Kategori:

Watery våddragten til børn i den forfriskende Dust grønne farve bringer en helt ny dimension til dit barns vandaktiviteter. Med en tykkelse på 3 mm er våddragten designet til at levere både fleksibilitet og varme, så dit barn kan nyde hver eneste øjeblik i vandet uden at fryse. Denne våddragt er det perfekte valg til sjov på stranden, SUP (stand up paddle) eller kajakture, eller endda til svømmeture i åbent vand.

Med Watery Gecko våddragten kan dit barn bevæge sig frit og ubesværet i vandet takket være dens høje fleksibilitet. Dragten er designet med bevægelsesfrihed for øje, så dit barn kan nyde vandsport uden at føle sig begrænset. Denne våddragt er skabt til at følge kroppens naturlige bevægelser, så dit barn kan udforske vandet med lethed og komfort.

Våddragtens fantastiske varmekapacitet sikrer, at dit barn kan holde sig varm og behagelig, selv når vandtemperaturen begynder at falde. Den 3 mm tykke neopren giver optimal isolering mod kulden og holder dit barn varm under lange perioder i vandet. Med Watery Gecko våddragten kan dit barn holde fokus på leg og sjov uden at bekymre sig om at blive for kold.

Den livlige Dust grønne farve tilføjer et strejf af lethed og glæde til våddragten og gør den til et festligt og stilfuldt valg for dit barns vandeventyr. Den friske farve skiller sig ud på stranden eller i vandet og giver dit barn en unik og personlig stil, mens han eller hun udforsker vandet.

Så kast dig ud i vandeventyret med Watery våddragten til børn i Gecko-stil. Med sin perfekte balance mellem fleksibilitet, varme og stil er denne våddragt det ideelle valg til aktive små vandhunde, der ønsker at udforske verden under overfladen med komfort og fortrøstning. Giv dit barn den ultimative vandoplevelse med Watery Gecko våddragten og lad vandlegene begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Gecko (3mm) – Dust grøn – Våddragter til paddle – Børn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.