Tilbud!

Color Kids Badedragt – Neon Coral m. Papegøje

Original price was: 200 kr..Current price is: 130 kr..

Fremhæv pigens glade personlighed med denne farverige og nuttede badedragt i neon koral med søde papegøjer. Perfekt til sjove sommerdage.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900549688080 Kategori:

Badetøj behøver ikke kun være praktisk – det kan også være sjovt, farverigt og fuld af personlighed. Med denne fantastiske Color Kids badedragt i neonkoral farve med en sød papegøje-print får dit barn ikke kun en pålidelig badedragt af høj kvalitet, men også en unik og livlig badedragt, der vil skille sig ud ved poolen eller på stranden.

Denne badedragt er designet med fokus på både stil og funktion. Det bløde og strækbarer stof sikrer en behagelig pasform, så dit barn kan bevæge sig frit og ubesværet i vandet. Den flotte neonkoral farve er ikke kun iøjnefaldende, men den er også ideel til at øge synligheden, hvilket er vigtigt for sikkerhed, især ved udendørs svømning. Papegøje-printet tilføjer en legende og tropisk touch, der spreder glæde og positive vibes.

Med UV-beskyttelse 50+ giver denne badedragt også en pålidelig solbeskyttelse, så du kan være sikker på, at dit barns sarte hud er beskyttet mod skadelige solstråler, mens de leger og svømmer i solen. De justerbare stropper og det elastiske materiale sikrer desuden en skræddersyet og behagelig pasform, så dit barn kan nyde en dag i solen uden at bekymre sig om irriterende justeringer eller ubehag.

Color Kids er kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed og unikke designs, og denne badedragt er ingen undtagelse. Den er skabt til at følge med dit barns eventyr i vandet, år efter år. Så lad dit barn udforske vandets verden med stil og selvtillid i denne fantastiske Color Kids badedragt i neonkoral med papegøje-print – et must-have til sommerens sjove og solrige dage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Color Kids Badedragt – Neon Coral m. Papegøje”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.