Tilbud!

Hust & Claire French Oak Harumi Badebukser – Str. 1,5/2 år

Original price was: 200 kr..Current price is: 150 kr..

Forkæl dit barn med stil og komfort i disse luksuriøse badebukser fra Hust & Claire. Lavet af blødt French Oak materiale og med et stilfuldt Harumi design. Perfekt til strandture eller svømmeture i poolen. Din lille vil elske dem.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300349280707 Kategori:

Fra de fortryllende sommergede til de legende stranddage – badebukser er essentielle tilbehør til ethvert lille eventyr. Og med Hust & Claire French Oak Harumi badebukserne i str. 1,5/2 år vil dine små eventyrere være klar til at erobre vandet med stil og komfort.

Disse badebukser er ikke bare funktionelle, de er også en sød tilføjelse til enhver sommergarderobe. Den friske French Oak Harumi print kombineret med en skræddersyet pasform vil få dit barn til at se bedårende ud, mens de plasker rundt i poolen eller løber langs stranden.

Beskyttelse er nøgleordet, når det kommer til at vælge badebukser til dine børn, og med UV50+/UPF50 filteret i disse badebukser kan du være sikker på, at deres sarte hud er beskyttet mod solens skadelige stråler. Certificeret med Oeko-Tex 100®, kan du anvende disse badebukser med ro i sindet, velvidende om at de er fri for skadelige stoffer.

Fremstillet af en blanding af 83% polyester og 17% elastan, tilbyder disse badebukser en perfekt balance mellem strækbart komfort og holdbarhed. De er lette at rengøre og hurtigtørrende, hvilket gør dem ideelle til børn, der konstant er i bevægelse og altid klar til det næste eventyr.

Så gør klar til sjov under solen med Hust & Claire French Oak Harumi badebukserne. Lad dine små svømme med lethed, stil og beskyttelse, mens de skaber minder for livet i disse skønne badebukser. Frisk, funktionel og fashionable – disse badebukser har det hele.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire French Oak Harumi Badebukser – Str. 1,5/2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.