Tilbud!

Hust & Claire Wan blue Madiken Badedragt – Str. 5/6 år

Original price was: 230 kr..Current price is: 161 kr..

Forkæl din lille én med stil og komfort i denne smukke blå Madiken badedragt fra Hust & Claire. Ideel til leg ved poolen eller stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301077905995 Kategori:

Hust & Claire Wan blue Madiken Badedragt er det ultimative valg til små børn, der elsker at lege og have det sjovt i solen og vandet. Denne charmerende badedragt er designet med både stil og funktionalitet for øje, så de små kan føle sig godt tilpas og samtidig se fantastiske ud.

Denne badedragt er perfekt til leg og sjov på stranden eller ved poolen. Med sine yndige flæsestropper, der krydser på ryggen, og flæser omkring benene, får badedragten et ekstra flot og feminint touch. Den blå farve med et subtilt mønster giver et frisk og tidløst udtryk, der vil få ethvert barn til at stråle.

Ikke nok med at denne badedragt er super flot, den er også praktisk. Den er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en behagelig pasform og giver beskyttelse mod solens skadelige stråler. Med en UV50+/UPF50 beskyttelse kan du være sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod solen, så de kan lege ubekymret og sikkert.

Hust & Claire Wan blue Madiken Badedragt er designet til at følge med i alle børns vilde eventyr. Den er holdbar, komfortabel og let at bevæge sig i, så intet kan stoppe dem i deres leg. Lad dit barn skinne og føle sig godt tilpas i denne fantastiske badedragt, der kombinerer stil, komfort og beskyttelse på bedste vis. Gør dig klar til sjov i solen med Hust & Claire Wan blue Madiken Badedragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire Wan blue Madiken Badedragt – Str. 5/6 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.