Konges Sløjd Soline Badesko Provence/White Swan – Str. 22-23

280 kr.

Forkæl din lille med disse søde og stilfulde badesko fra Konges Sløjd. Beskytter fødderne mod skarpe genstande og ser samtidig fantastisk ud.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300209372289 Kategori:

Drøm dig væk til solrige strande med disse fantastiske Konges Sløjd Soline badesko i Provence/White Swan design. Disse badesko er ikke bare super søde, de er også yderst praktiske og funktionelle til børn i alle aldre. Med en blanding af 46% nylon, 44% polyester og 10% elastan, er disse badesko lette og behagelige at have på, samtidig med at de giver optimal beskyttelse mod solens skarpe stråler med deres UPF 50 beskyttelse.

Designet i en smuk Provence/White Swan farvekombination tilføjer disse badesko et strejf af elegance til ethvert strandlook. Den skridsikre sål sikrer, at dit barn nemt kan løbe og lege på glatte overflader uden at glide. Den elastiske lukning gør det nemt at få skoene af og på, hvilket er en sand lettelse for forældre, der altid har travlt med at holde styr på børnenes sko.

Disse Soline badesko er ikke kun stilfulde og praktiske; de er også utroligt holdbare danket være den høje kvalitet af materialer og håndværk, der er lagt i dem. Uanset om dit barn elsker at bygge sandslotte, svømme i havet eller lege strandspil, så vil disse badesko være den perfekte følgesvend.

Husk at følge de medfølgende vaske- og plejeanvisninger for at bevare disse fantastiske badesko i optimal stand. Så lad dit barn træde ind i sommeren med stil og selvtillid med Konges Sløjd Soline badesko i Provence/White Swan design. Lad dem udforske, lege og skabe uforglemmelige minder ved stranden, mens de føler sig sikre og komfortable i disse badesko. Skynd dig og få fat i et par i dag og gør strandturen endnu sjovere og mere stilfuld.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Soline Badesko Provence/White Swan – Str. 22-23”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.