Tilbud!

Liewood Badebukser – UV40+ – Otto – Sea Creature/Sandy

Original price was: 270 kr..Current price is: 162 kr..

Beskyt dit barn med stil på stranden i disse Liewood-badebukser med søde dyr. UPF 40+ beskyttelse og skøn komfort til leg ved vandkanten.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900377434133 Kategori:

Dyk ned i en fortryllende verden af sjov og leg med disse Liewood badebukser i det charmerende Sea Creature design. Med et let og luftigt stof, blødt elastik i taljen og UV40+ beskyttelse, er disse badebukser perfekte til at beskytte din lille eventyrer mod solens skarpe stråler, samtidig med at de ser super søde ud.

Otto badebukserne er dekoreret med de skønneste havdyr, der inviterer til dybe havdyk og fantasifulde eventyr under vandet. Den smukke kombination af blå nuancer og sjove prints vil uden tvivl bringe et smil frem på alles læber – både på stranden og ved poolen.

Uanset om din lille én er til svømmeundervisning eller bare elsker at plaske rundt, vil disse badebukser være en pålidelig og stilfuld partner i vandet. De er nemme at bevæge sig i, tørrer hurtigt og er yderst behagelige at have på, så intet kommer i vejen for sjov og leg.

Lavet af høj kvalitet og med fokus på komfort og funktionalitet, er Liewood badebukserne et must-have til sommerens udendørsaktiviteter. Så lad dine børn udforske vandets magiske verden med disse lækre badebukser, der kombinerer stil, sikkerhed og sjov på den mest charmerende måde. Skynd dig at tilføje dem til din indkøbskurv og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Badebukser – UV40+ – Otto – Sea Creature/Sandy”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.