Liewood Badebukser – UV40+ – Otto – Shark/Riverside

270 kr.

Beskyt dit barn i stil med Liewood Badebukser. De giver optimal solbeskyttelse med UPF 40+ og har et sødt hajmotiv. Perfekte til strandturen.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901729631543 Kategori:

Løvewood Badebukser – UV40+ – Otto – Shark/Riverside

Spring frisk ud i bølgerne med stil og beskyttelse med Liewood Badebukserne i designet Otto i farverne Shark og Riverside. Disse badebukser er ikke kun søde og stilfulde, men de tilbyder også en vigtig solbeskyttelse med en UV40+ faktor.

Liewood Badebukserne er fremstillet af høj kvalitets økologisk bomuld og elastan, hvilket giver en behagelig fornemmelse og fleksibilitet til den lille strandløve. Den elastiske linning og justerbare snor sikrer en perfekt pasform og komfort.

Otto-designet med den legesyge haj og flodbølgerne skaber et sjovt og charmerende udseende, der får dit barn til at skille sig ud på stranden eller ved poolen. Det er en stil, der er lige så unik som dit barn.

Så glæd dig til sjov i solen med Liewood Badebukserne – UV40+ – Otto – Shark/Riverside. Beskyttelse, stil og kvalitet går hånd i hånd, når din lille svømmer er klædt i dette fantastiske design. Hop i bølgerne med selvtillid, komfort og en uimodståelig charme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Badebukser – UV40+ – Otto – Shark/Riverside”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.