Tilbud!

Liewood Shirley Badevinger Peach Seashell – Str. 15-30 kg

Original price was: 195 kr..Current price is: 136 kr..

Forkæl dit barn med Liewood Shirley Badevinger i en charmerende Peach Seashell farve. Sikkerhed og stil i ét produkt perfekt til strandture.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300983385011 Kategori:

Liewoods Shirley badevinger i farven Peach Seashell er det ultimative tilbehør til sjov og sikker leg i vandet for børn i alderen 3-6 år og vejer mellem 15-30 kg. Disse badevinger er designet med fokus på kvalitet, sikkerhed og komfort, så du kan nyde en bekymringsfri dag ved poolen eller stranden med dit barn.

Med deres smukke og trendy farvekombination af peach og seashell, skiller disse badevinger sig ud og tilføjer en sjov og stilfuld detalje til dit barns svømmeoutfit. Den justerbare lukning og det ergonomiske design sikrer en behagelig pasform, der ikke begrænser bevægeligheden, hvilket gør dem ideelle til at lære dit barn at svømme.

Lavet af 100% PVC er disse badevinger holdbare og lette at rengøre, så de altid er klar til brug. Med dimensioner på 24,5 x 14 cm giver de også den rette mængde flydning til at give dit barn tillid i vandet, mens de stadig har kontrol over deres bevægelser.

Så tag dine badevinger med på næste eventyr ved vandet og lad dit barn udforske og have det sjovt med Liewood Shirley badevinger i Peach Seashell. Skab uforglemmelige minder og lad dit barn føle sig tryg og selvsikker i vandet med disse stilfulde og pålidelige badevinger. Lad os kaste os ud i vandet og skabe mindeværdige øjeblikke sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Shirley Badevinger Peach Seashell – Str. 15-30 kg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.