Petit Crabe White/Blue Leo Badebukser

250 kr.

Oplev ferieglæde med Petit Crabe White/Blue Leo badebukserne – perfekte til stilbevidste børn. Høj kvalitet, sjove prints, og UV-beskyttelse.+kundens telefonnummer

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300157797203 Kategori:

Tag dine lille eventyrer med på en stilfuld og sikker svømmetur med Petit Crabe White/Blue Leo Badebukser. Disse badebukser er designet med omtanke og kvalitet, der sikrer, at dit barn kan nyde vandaktiviteter med fuld selvtillid.

Med deres hvide og navy farvede striber skiller disse badebukser sig ud og giver et trendy look til dit barns strand- eller poolstil. Det elastiske bånd og snøren indvendigt i livet sikrer en perfekt pasform, der ikke glider ned eller strammer for meget.

Det lette og åndbare stof tørrer hurtigt, hvilket betyder, at dit barn kan fortsætte med at have det sjovt uden at skulle bekymre sig om at føle sig våd og klam. Med en UPF 50+ beskyttelse er du sikker på, at dit lille eventyrer er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Vores badebukser er certificeret efter den strikse UV Australian Standard AS/NZS 4399:1999, hvilket giver dig ro i sindet, når det kommer til dit barns sikkerhed.

Skab uforglemmelige minder ved vandet med Petit Crabe White/Blue Leo Badebukser. Giv dit barn muligheden for at udforske, lege og svømme i stil og komfort uden at gå på kompromis med deres sikkerhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe White/Blue Leo Badebukser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.