Tilbud!

Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt (Sort) – MT

Original price was: 2.000 kr..Current price is: 975 kr..

Dyk ned i eventyret med vores Gul Response 5/4mm våddragt. Hold varmen og bevar fleksibiliteten i nordiske farvande. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757800004937438 Kategori:

Den Gul Response 5/4mm Nordic våddragt er det perfekte valg til enhver dykkeentusiast, der ønsker at udforske havet med stil og komfort. Denne dragt er skabt til at imødekomme de udfordringer, som det danske vejr kan byde på året rundt og sikrer, at du kan nyde dine dykkeroplevelser uden at bekymre dig om kulde eller ubehag.

Med en tykkelse på 5/4mm giver denne våddragt optimal varmeisolering, så du kan dykke ned i de dybeste farvande uden at fryse. Dragten er fremstillet af høj kvalitets neopren, der sikrer en perfekt pasform og stor bevægelsesfrihed under vandet. Du vil opleve en behagelig følelse af tæthed og beskyttelse, mens du udforsker den undersøiske verden.

Den sorte farve på våddragten skaber et stilfuldt og elegant udtryk, der skiller sig ud blandt andre dykkere. Den subtile tilføjelse af det norske flag ved håndleddet tilføjer en unik og personlig touch til dragten. Vær stolt af at vise din passion for dykning med dette smukke designelement.

Med dimensioner i størrelse MT er denne våddragt skræddersyet til at passe til kroppen i en perfekt pasform, der sikrer optimal komfort under dykkeroplevelsen. Uanset om du er nybegynder eller erfaren dykker, vil du sætte pris på den høje kvalitet og funktionalitet, som Gul Response 5/4mm Nordic våddragten tilbyder.

Tag det næste skridt mod spændende dykninger i det nordiske hav med denne exceptionelle våddragt fra Gul. Invester i din lidenskab for havet og opdag en ny verden under overfladen med den Gul Response 5/4mm Nordic våddragt – din pålidelige ledsager i dybhavseventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gul – Response 5/4mm Nordic våddragt (Sort) – MT”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.