Tilbud!

Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Pink

Original price was: 585 kr..Current price is: 435 kr..

Få dit barn til at føle sig som en professionel vandkriger med vores Watery våddragt i Pink. Perfekt pasform, ultimativ beskyttelse og stilet design.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601946887703 Kategori:

Bliv klar til spændende eventyr i vandet med vores Watery våddragt til børn. Den Calypso Full-Body våddragt vil sikre, at dit barn har den ultimative beskyttelse og komfort i vandet. Med sin lyserøde farve vil denne våddragt ikke kun gøre dit barn til stjernen i vandet, men den vil også give dem fuld bevægelsesfrihed til at udforske og lege.

Vores Watery våddragt til børn har en ergonomisk pasform, der følger kroppens konturer og giver en stram og behagelig pasform. Den er også lavet af en høj kvalitet neopren-materiale, der sikrer, at dit barn er varmt og isoleret selv i koldt vand. Den tætsluttende krave og lange ærmer beskytter mod vandindtrængen og holder kroppen varm.

Denne våddragt er designet til at være holdbar og langvarig, så dit barn kan nyde mange sjove timers vandleg. Den har forstærkede sømme for ekstra holdbarhed, hvilket betyder, at den kan modstå selv de mest intense aktiviteter i vandet.

Uanset om dit barn er en erfaren svømmer eller er ved at lære at svømme, vil vores Watery våddragt til børn være den perfekte partner i vandet. Den vil give en ekstra sikkerhed og tryghed, så dit barn kan nyde vandets glæder uden bekymringer.

Så gør dit barn klar til sjov og leg i vandet med vores Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Pink. Det er den ultimative kombination af stil, komfort og beskyttelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery våddragt til børn – Calypso Full-Body – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.