Splash About Våddragt – Happy Nappy – UV50+ – Sunny Bear

340 kr.

Splash Abouts Våddragt beskytter dit barn mod solen med stil. Prøv den i dag og sikr dig en uforglemmelig sommeroplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595902095183510 Kategori:

Dyk ned i en verden af eventyr og sjov med Splash About Våddragten – Happy Nappy – UV50+ – Sunny Bear. Denne fantastiske våddragt er designet med dit barns komfort og sikkerhed for øje, så de kan udforske vandets verden med glæde og tryghed.

Med Splash About Våddragten kan du og dit barn nyde timer af leg og svømning uden at bekymre jer om lækager eller solskoldning. Den integrerede Happy Nappy sikrer, at uheld holdes inde, mens den indbyggede UV50+ beskyttelse holder din lille solstråle sikker mod skadelige solstråler.

Sunny Bear-designet tilføjer et strejf af sødme til din lille badenymfe eller vandhund, og det vil helt sikkert sprede smil og glæde omkring jer. Den bløde og strækbare neopren giver fuld bevægelsesfrihed, så dit barn kan svømme, plaske og lege frit.

Splash About Våddragten er let at tage af og på med lynlås i ryggen, så I kan komme hurtigt ud i vandet og have det sjovt uden besvær. Det holdbare materiale og den høje kvalitet sikrer, at denne våddragt vil følge med dit barns vandeventyr i lang tid.

Så gør klar til sjov i solen med Splash About Våddragten – Happy Nappy – UV50+ – Sunny Bear, og lad din lille elske vandet med stil og sikkerhed.oplevelse i vandet med Splash About Våddragten – Happy Nappy – UV50+ – Sunny Bear.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Splash About Våddragt – Happy Nappy – UV50+ – Sunny Bear”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.