Tilbud!

Aquasphere dykkerbriller til børn – Seal 2 (3-10 år) – Grøn (klar linse)

Original price was: 219 kr..Current price is: 175 kr..

Hold styr på de små dykkere med Aquasphere Seal 2 – de bedste dykkerbriller til børn. Vandtæt, komfortabelt fit og klare linser sikrer ubesværet svømmeoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601184429022 Kategori:

Introducer dit barn til den spændende verden under vandet med Aquasphere dykkerbriller til børn – Seal 2. Disse fantastiske dykkerbriller er specielt designet til børn i alderen 3-10 år og leveres i en smuk grøn farve med klare linser.

Seal 2 dykkerbrillerne er ikke kun sikre og komfortable, de er også ekstremt holdbare og vil følge dit barn gennem mange spændende vandeventyr. Den specielle Aqua Sphere-teknologi sikrer, at brillerne er helt tætte og giver en fantastisk pasform, der forhindrer vandet i at trænge ind.

Med Seal 2 dykkerbrillerne er dit barns øjne beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, så de kan nyde længere tid i vandet uden at skulle bekymre sig om øjenirritation. De klare linser giver et klart og skarpt syn, så dit barn kan opdage forskellige farver, former og selv de mindste detaljer under vandet.

Et af de unikke træk ved Aquasphere Seal 2 dykkerbrillerne er det bløde silikoneskørt, der former sig efter dit barns ansigt uden at efterlade mærker eller ubehag. Den justerbare rem sikrer en perfekt pasform og giver mulighed for at tilpasse brillerne efter dit barns hovedstørrelse og komfortniveau.

Fremhæv dit barns eventyrlyst og lad dem udforske undervandslivet med Aquasphere dykkerbriller til børn – Seal 2. Perfekte til svømning, snorkling eller dykning, disse briller vil give dit barn en uforglemmelig og sikker oplevelse under vandet. Så nu er det tid til at tage på opdagelse – havet venter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aquasphere dykkerbriller til børn – Seal 2 (3-10 år) – Grøn (klar linse)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.