BECO “Sealife®” Badevinger Neopren 2-6 år (15-30 kg) – Pink

180 kr.

Boost dit barns selvtillid og sikkerhed i vandet med disse BECO Sealife® badevinger i pink. Med neopren og justerbare stropper er de perfekte til børn i alderen 2-6 år (15-30 kg).

Køb her

Varenummer (SKU): 11546500730335745 Kategori:

Tag dit barn med på en spændende rejse til det fantastiske havliv med BECO Sealife® Badevinger Neopren. Disse badevinger er ikke bare almindelige svømmevinger, de er udviklet med kærlighed til børn i alderen 2-6 år og er designet til at give en tryg og behagelig oplevelse i vandet.

Med deres livlige pink farve er badevingerne ikke til at overse, og dit barn vil være stolt over at bære dem både i poolen og ved stranden. Fremstillet af slidstærkt neoprenmateriale er de ikke kun flotte at se på, men også utroligt holdbare og nemme at vedligeholde.

Neoprenmaterialet er ikke kun behageligt mod huden, det giver også ekstra flot opdrift, hvilket hjælper dit barn med at føle sig trygt og selvsikkert i vandet. Med en vægtkapacitet på 15-30 kg passer disse badevinger perfekt til børn i aldersgruppen 2-6 år og giver dem mulighed for at udforske vandets glæder på en sikker måde.

Giv dit barn friheden til at svømme med selvsikkerhed og glæde med BECO Sealife® Badevinger Neopren. Lad dem føle sig som ægte havfruer og -mænd, mens de mestrer svømmekunstens hemmeligheder. Bestil i dag og oplev, hvor sjovt og inspirerende det kan være for dit barn at lære at svømme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BECO “Sealife®” Badevinger Neopren 2-6 år (15-30 kg) – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.