Color Kids Drenge Badetøj – Dress Blues – 74

245 kr.

Få dit barn til at skinne i sommersolen med dette skarpe badetøj til drenge. Høj kvalitet, flot design og den perfekte pasform – nu i str. 74.

Køb her

Varenummer (SKU): 11939500068844903 Kategori:

Color Kids er kendt for deres fantastiske badetøj til børn, og denne badedragt er ingen undtagelse. Denne drengedragt i dress blues farve er både stilfuld og komfortabel, og den vil gøre ethvert strandeventyr eller poolparty endnu mere magisk.

Med sine korte ærmer og ben samt den praktiske lynlås i ryggen er denne badedragt nem at få af og på. Den er også fremstillet i en strækbar kvalitet, der sikrer bevægelsesfrihed og komfort til dit barn, mens det leger og svømmer.

Denne badedragt er ikke kun stilfuld, den er også funktionel. Den er hurtigtørrende og åndbar, hvilket betyder, at den ikke kun holder dit barn tørt, men også hjælper med at regulere kroppstemperaturen, så der altid er en behagelig komfort.

Lad dit barn springe ud i vandet med stil og selvtillid i denne fantastiske badedragt fra Color Kids. Uanset om det er på stranden, i poolen eller endda i vandlandet, vil dette badetøj være en fornøjelse at have på og vil holde dit barn glad og tilfreds hele dagen lang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Color Kids Drenge Badetøj – Dress Blues – 74”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.