FILIBABBA – Badevinger Alfie – First Swim – (FI-03008)

105 kr.

Oplev en tryg og sjov badetid med FILIBABBA’s badevinger. Ideelle til de mindste svømmere, med fokus på sikkerhed og komfort. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769462720 Kategori:

tag på eventyr i poolen eller på stranden. Med vores FILIBABBA Badevinger Alfie – First Swim bliver det legende let for dine børn at lære at svømme og nyde vandet fuldt ud.

Med deres nuttede skildpadde-design og lyse farver vil disse badevinger med garanti tiltale enhver lille svømmer. Men udover det sjove udseende, så er de også designet med fokus på sikkerhed og funktionalitet. Badevingerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en behagelig pasform og optimal bevægelsesfrihed i vandet. Dette betyder, at dine børn vil føle sig trygge og komfortable, mens de udforsker vandsportens verden.

Med FILIBABBA Badevinger Alfie – First Swim kan du som forælder være sikker på, at dine børn er i gode hænder, når de kaster sig ud i vandet. Vingerne er lette at få på og justere, så de passer perfekt til dit barns armstørrelse. Den elastiske bånd holder dem sikkert på plads under leg og svømning, så du kan slappe af og nyde øjeblikket med dine børn uden bekymringer.

Giv dine børn den bedste start på deres svømmeoplevelse med FILIBABBA Badevinger Alfie – First Swim. Lad dem føle sig som ægte vandeventyrere, mens de lærer vigtige svømmefærdigheder og skaber fantastiske minder i vandet. Med disse badevinger vil dine børn opleve en ny verden af sjov og spænding, samtidig med at de lærer vigtige sikkerhedsfærdigheder i vandet.

Så lad os glide ind i sommeren med FILIBABBA Badevinger Alfie – First Swim og se dine børn folde sig ud som rigtige vandhunde. Det er tid til at skabe magiske sommerminder og smilende ansigter med disse fantastiske badevinger, der vil give dine børn friheden til at udforske vandet på en sjov, sikker og komfortabel måde. Tag det første skridt mod uforglemmelige svømmeoplevelser med FILIBABBA Badevinger Alfie – First Swim.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Badevinger Alfie – First Swim – (FI-03008)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.