FILIBABBA – Svømmevest 1-2 år – First Swim – (FI-02990)

375 kr.

Få din lille en tryg start på vandsport med FILIBABBA’s svømmevest til børn 1-2 år. Kvalitet og sikkerhed i én pakke – shop nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769490074 Kategori:

Træd ind i en verden af vandeventyr med FILIBABBA’s Svømmevest til børn i alderen 1-2 år. Denne smukt designede vest fra First Swim-kollektionen er den perfekte følgesvend til dit barns første svømmeoplevelser. Med en blanding af stil og sikkerhed sikrer denne svømmevest, at dit barn kan udforske vandet med tillid og tryghed.

FILIBABBA’s Svømmevest er mere end bare en almindelig flydevest. Den er designet med tanke på både komfort og funktionalitet. Den lette og behagelige pasform gør det let for dit barn at bevæge sig frit i vandet, mens de stadig får den nødvendige støtte og flydeevne. Den unikke boblende skildpaddedesign tilføjer en sjov og legende dimension, der vil appellere til enhver lille vandhund.

Udover sit stilfulde udseende og behagelige pasform, giver FILIBABBA’s Svømmevest også en UV 50+-beskyttelse, der beskytter dit barns sarte hud mod skadelige solstråler. Dette gør det muligt for dit barn at nyde timer af sjov i poolen uden bekymring. Svømmevesten er let at justere med lynlås og spænder, så den kan tilpasses dit barns størrelse og komfort.

Inspirer dit barn til at udforske vandets magiske verden med tillid og sikkerhed med FILIBABBA’s Svømmevest. Lad dem glide gennem vandet som en legende skildpadde og skabe minder, der vil vare livet ud. Gør dig klar til en sommer fyldt med sjov, latter og uforglemmelige vandeventyr med denne uundværlige svømmevest til småbørn. Tag det første skridt mod en livslang kærlighed til vand med FILIBABBA’s Svømmevest – det ultimative valg for småbørn, der drømmer om at erobre vandet med stil og sikkerhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Svømmevest 1-2 år – First Swim – (FI-02990)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.