FILIBABBA – Svømmevest 3-4 år – First Swim – (FI-02993)

375 kr.

Få din lille én sikkert og stilfuldt i vandet med FILIBABBA’s Svømmevest 3-4 år. Ergonomisk design og god bevægelsesfrihed tilbyder tryghed og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769490139 Kategori:

Filibabba’s svømmevest til børn i alderen 3-4 år er det perfekte redskab til at introducere dit barn til vandets fornøjelser på en sjov og sikker måde. Denne svømmevest er designet til at give barnet den nødvendige støtte og tryghed, mens det udforsker vandet.

Med sin unikke skildpaddedesign og lyse farver vil denne svømmevest helt sikkert fange dit barns opmærksomhed og gøre svømmeturen endnu mere spændende. Den er ikke kun en svømmevest, men også en UV 50+-beskyttelse, der sikrer, at dit barn er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens det leger i vandet.

Denne svømmevest er let at tage på og justere, så den passer perfekt til dit barns krop. Den er designet til at være behagelig at have på og ikke begrænse barnets bevægelighed. Med Filibabba’s svømmevest kan dit barn føle sig sikker og tryg i vandet og samtidig have frihed til at udforske og lære at svømme på sin egen måde.

Uanset om dit barn er en nybegynder eller allerede er vant til at være i vandet, vil denne svømmevest være en fantastisk ledsager på enhver svømmetur. Lad dit barn tage de første svømmetak med tillid og glæde med denne svømmevest fra Filibabba. Lad vandlegene begynde, og skab uforglemmelige minder i vandet med denne fantastiske svømmevest, der kombinerer sikkerhed, komfort og sjov på den bedst mulige måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Svømmevest 3-4 år – First Swim – (FI-02993)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.