FILIBABBA – Svømmevest 3-4 år – Rainbow Reef – (FI-02992)

375 kr.

Opdag FILIBABBA svømmevesten med stilfuldt design og høj sikkerhed til dit barn. Perfekt til en dag ved stranden eller poolen. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769490142 Kategori:

Dykk ned i de azurblå dybder med FILIBABBA’s Svømmevest i Rainbow Reef-design. Denne fantastiske svømmevest er det ultimative redskab til at hjælpe dit barn med at føle sig tryg og sikker i vandet, mens de udforsker den spændende verden under overfladen.

Med en skræddersyet pasform til børn i alderen 3-4 år er denne svømmevest designet til at give maksimal bevægelsesfrihed og komfort, så dit barn kan fokusere på at lære at svømme og have det sjovt i vandet. Den justerbare rem og lynlås gør det nemt at sikre en perfekt pasform, mens de farverige Rainbow Reef havdyr motiverer og inspirerer til leg og fantasi.

Uanset om dit barn er en nybegynder eller allerede er i gang med at mestre svømmeteknikker, er FILIBABBA’s Svømmevest et uundværligt redskab til at styrke deres tillid og selvtillid i vandet. Med UV 50+-beskyttelse kan du være sikker på, at dit barn er godt beskyttet mod solens skadelige stråler, mens de plasker rundt og udforsker det fortryllende Rainbow Reef-design.

Tag det næste skridt mod en sjovere og mere tryg svømmeoplevelse for dit barn med FILIBABBA’s Svømmevest i Rainbow Reef-design. Lad dem drømme, udforske og skabe uforglemmelige minder i vandet med denne enestående svømmevest, der kombinerer stil, sikkerhed og komfort på en fantastisk måde. Dyk ned, og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Svømmevest 3-4 år – Rainbow Reef – (FI-02992)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.