FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – Cool Summer – (FI-02997)

375 kr.

Opdag FILIBABBA’s Cool Summer svømmevest til børn i str. 5-6 år, der sikrer komfort og tryghed ved vandet med stilfuldt design og høj kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769490208 Kategori:

vandet. Denne svømmevest er specielt designet til børn i alderen 5-6 år, der ønsker at udforske vandet på en sikker og sjov måde.

Med FILIBABBA’s Cool Summer svømmevest kan dit barn nyde vandleg uden bekymring. Denne svømmevest er ikke blot funktionel, men også stilfuld med sit farverige ismønster, der vil tiltrække dit barns opmærksomhed og skabe en følelse af glæde og eventyr.

Svømmevesten er lavet af høj kvalitet og holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og komfort. Den er let at justere, så den passer perfekt til dit barns krop, og sikrer optimal bevægelsesfrihed under vandleg. Med UV 50+-beskyttelse kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens I nyder sjove stunder ved vandet.

Svømmevesten er designet med sikkerhed for øje og er udstyret med flydemidler, der giver ekstra opdrift og støtte, så dit barn kan føle sig tryg og selvsikker i vandet. På den måde kan du som forælder slappe af og nyde øjeblikke med dit barn ved poolen eller stranden uden unødvendig bekymring.

FILIBABBA’s Cool Summer svømmevest er det perfekte valg for aktive børn, der elsker at udforske vandet på en sikker måde. Lad dit barn opleve glæden ved at svømme og lege i vandet med denne stilfulde og pålidelige svømmevest. Gør dig klar til sjove og uforglemmelige sommerdage fyldt med sjov og eventyr med FILIBABBA’s Svømmevest 5-6 år – Cool Summer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – Cool Summer – (FI-02997)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.