FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – First Swim – (FI-02996)

375 kr.

Opdag FILIBABBA’s svømmevest til børn i alderen 5-6 år. Perfekt til en sikker og sjov svømmetur. Bestil nu og giv dit barn en fantastisk oplevelse i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769490210 Kategori:

FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – First Swim – (FI-02996) er det perfekte redskab til at hjælpe dit barn med at erobre vandet på en sikker og sjov måde. Denne fantastiske svømmevest er designet med omtanke for dit barns behov og sikkerhed, og den vil hurtigt blive en uundværlig del af jeres svømmeudstyr.

Med denne svømmevest kan dit barn trygt udforske vandet uden bekymring. Vesten giver ikke kun en god opdrift, men den er også designet med super bløde materialer, der gør den behagelig at have på hele dagen. Den sikrer, at dit barn kan bevæge sig frit i vandet og samtidig opretholde en god og sikker flydestilling.

Det bedste ved denne svømmevest er dens unikke design med sjove boblende skildpadder, der uden tvivl vil skabe glæde og begejstring hos dit barn. Denne vest er ikke bare en simpel svømmevest – den er en invitation til en verden af leg og eventyr i vandet.

Derudover giver svømmevesten også en UV-beskyttelse på 50+, så dit barns sarte hud er beskyttet mod solens skadelige stråler under legen i vandet. Du kan derfor have fuld tillid til, at dit barn er godt beskyttet, mens det udforsker vandet på en tryg måde.

Med FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – First Swim – (FI-02996) kan du se dit barn udvikle sig, få selvtillid og have det sjovt i vandet. Lad dit barn opleve den frihed og glæde, som kun svømning kan give, med denne fantastiske svømmevest, der vil blive en pålidelig følgesvend på alle fremtidige vandeventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – First Swim – (FI-02996)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.