FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – Rainbow Reef – (FI-02995)

375 kr.

Opdag FILIBABBA’s farverige svømmevest til børn på 5-6 år med Rainbow Reef-design. Det perfekte valg for sikker og sjov leg i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601769490238 Kategori:

Produktnavn: FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – Rainbow Reef – (FI-02995)
Pris: 338.95

Gør svømmeoplevelsen både sikker og magisk for dit barn med FILIBABBA’s Svømmevest i Rainbow Reef-design. Denne svømmevest er ikke bare en simpel sikkerhedsforanstaltning, den er en invitation til et eventyr under havets overflade.

Med et legende design inspireret af farverige havvenner og en unik kombination af funktionalitet og stil er denne svømmevest det perfekte valg for børn i alderen 5-6 år. Lad dit barn udforske vandets verden med tillid og tryghed, vel vidende at de er beskyttet af svømmevestens UV 50+-beskyttelse og sikkerhedsfunktioner.

Den bløde, behagelige svømmevest giver din lille svømmer en følelse af frihed og bevægelse samtidig med, at den sikrer, at de forbliver sikkert flydende over vandet. Lad dem springe, plaske og lege uden bekymringer, mens de nyder hver eneste sekund af deres svømmeoplevelse.

Med FILIBABBA’s Rainbow Reef Svømmevest kan dit barn fordybe sig i en fantastisk verden under vandet, hvor leg og læring går hånd i hånd. Denne svømmevest er mere end bare et redskab – den er en portal til sjov, udvikling og selvtillid i vandet.

Så tag din lille svømmer i hånden og lad dem begive sig ud på en uforglemmelig rejse i vandets fortryllende rige med FILIBABBA’s Svømmevest i Rainbow Reef-design. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FILIBABBA – Svømmevest 5-6 år – Rainbow Reef – (FI-02995)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.