Tilbud!

Funkita Badebukser – Printed – UV50+ – Rat Pack

Original price was: 170 kr..Current price is: 102 kr..

Giv dine svømmeventyr et stilfuldt retro twist med Funkita Rat Pack badebukserne. Deres unikke print og UV50+ beskyttelse gør dem både fashionable og funktionelle.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901927431342 Kategori:

Gør klar til at tage en tur tilbage i tiden med Funkita Badebukser – Printed – UV50+ – Rat Pack. Disse fantastiske badebukser er en hyldest til den ikoniske Rat Pack-æra, hvor stil og elegance var i højsædet.

Med deres flotte og farverige print vil du uden tvivl skille dig ud på stranden eller ved poolen. Men det er ikke kun deres udseende, der gør dem særlige. Disse badebukser er også designet med UV50+ beskyttelse, der hjælper med at beskytte din hud mod solens skadelige stråler.

Kvaliteten af disse badebukser er helt i top. De er lavet af holdbart materiale, der sikrer, at de kan klare alle dine vilde vandaktiviteter og bevare deres form og farve i lang tid fremover. Med det elastiske bånd i taljen og justerbare snører, kan du også nemt tilpasse dem til din egen komfort.

Uanset om du er til en forfriskende svømmetur, en omgang beachvolley eller bare vil nyde solen i stil, er Funkita Badebukser – Printed – UV50+ – Rat Pack det perfekte valg for dig. Gå ikke glip af chancen for at tilføje lidt retro-charme til din sommergarderobe.

Vores lager svinder hurtigt ind, så bestil dine Funkita Badebukser – Printed – UV50+ – Rat Pack i dag og vær klar til at imponere med din stil og beskytte din hud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Funkita Badebukser – Printed – UV50+ – Rat Pack”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.