Tilbud!

Gul – Response 3/2mm shorty våddragt til damer (Sort) – 16

Original price was: 1.100 kr..Current price is: 880 kr..

Denne sorte Response 3/2mm shorty våddragt er skabt til kvindelige vandsportsentusiaster. Letvægt, fleksibel og stilfuld – perfekt til sommerens eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757800004830689 Kategori:

Strandlivet kalder, og hvad er bedre end at svømme og surfe med stil og komfort? Med Gul – Response 3/2mm shorty våddragten i sort til damer er du godt klædt på til sjov i solen og i bølgerne. Denne våddragt er skabt til at imødekomme dine behov som vandsportsentusiast og sikrer dig en enestående kombination af kvalitet og pris.

Med en tykkelse på 3/2mm giver denne shorty våddragt dig den perfekte balance mellem varme og bevægelsesfrihed. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du sætte pris på dragtens Flatlock-sømme, som reducerer risikoen for gnavende og ubehagelige gnidninger. X-Flex superstræk-panelerne i dragten sikrer en fuldstændig bevægelsesfrihed og en behagelig pasform, så du kan fokusere helt og holdent på din vandsportsaktivitet.

Den sømløse konstruktion ved sædet på denne Gul – Response våddragt tilføjer ekstra komfort og reducerer risikoen for irritation, så du kan nyde dagene ved stranden uden at bekymre dig om gener. Dragtens 16-tommer kortærmer gør den ideel til varmere vejrforhold, hvor du stadig ønsker at beskytte din overkrop mod solens stråler og vandets kølige temperatur.

Med denne sortfarvede Gul – Response 3/2mm shorty i din garderobe, er du sikret stil, funktionalitet og holdbarhed i ét og samme produkt. Spring ud i bølgerne med fuld tillid, vel vidende at denne våddragt ikke kun ser god ud, men også vil holde dig komfortabel og beskyttet gennem alle dine vandeventyr.

Så lad os ikke vente længere. Udforsk verden af vandsport med denne Gul – Response 3/2mm shorty våddragt til damer og lad dit strandliv være fyldt med begejstring, stil og komfort. Gør dig klar til at skabe uforglemmelige minder i vandet med dette kvalitetsprodukt, der er skabt til at tage din vandsportsoplevelse til nye højder. Det er tid til at omfavne bølgerne, og det er tid til at nyde vandet med denne Gul – Response våddragt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gul – Response 3/2mm shorty våddragt til damer (Sort) – 16”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.