Tilbud!

Hust & Claire French Oak Harumi Badebukser – Str. 6/9 mdr

Original price was: 200 kr..Current price is: 150 kr..

Få din baby til at skinne på stranden med disse superbløde og stilfulde badebukser i høj kvalitet fra Hust & Claire. Perfekt til sommerens udflugter.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301553895184 Kategori:

Hust & Claire French Oak Harumi Badebukser er den perfekte løsning til at kombinere stil og funktionalitet til din lille én. Disse badebukser er designet med omtanke og kvalitet for øje, så dit barn kan nyde leg og svømning i fuld komfort og stil.

Med et elegant French Oak mønster skiller disse badebukser sig ud fra mængden og bringer et strejf af elegance til strand- eller poolturen. Den behagelige pasform og det lette materiale sikrer, at dit barn frit kan bevæge sig og udforske vandet uden begrænsninger.

Badebukserne har en UV50+/UPF50 filter, der giver ekstra beskyttelse mod solens skadelige stråler. Du kan derfor nyde solrige dage med ro i sindet, velvidende at dit barn er beskyttet mod solens skadelige virkninger.

Produktet er certificeret med Oeko-Tex 100®, hvilket betyder, at det er helt fri for skadelige stoffer og materialer. Dette sikrer ikke kun dit barns sundhed og velvære, men også miljøet omkring os.

Blebadebuksernes bløde polyester og elastanblanding gør dem behagelige at have på hele dagen, og materialet er let at rengøre og vedligeholde. Vaske- og brugsanvisningen sikrer, at du kan holde badebukserne pæne og i topform vask efter vask.

Giv dit barn en unik og stilfuld badetøjoplevelse med Hust & Claire French Oak Harumi Badebukser. Lad dem føle sig trygge og se godt ud, mens de udforsker vandets glæder og skaber uforglemmelige minder. Lad din lille én skinne med disse fantastiske badebukser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire French Oak Harumi Badebukser – Str. 6/9 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.