Tilbud!

Hust & Claire Peony Blue Harumi Badebukser – Str. 1,5/2 år

Original price was: 200 kr..Current price is: 150 kr..

Forkæl din lille én i disse stilfulde og komfortable badebukser fra Hust & Claire. Det perfekte valg til sjove dage ved stranden.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300426587759 Kategori:

Skab magiske sommerøjeblikke med de charmerende Hust & Claire Peony Blue Harumi Badebukser. Disse badebukser er ikke bare praktiske – de er også fulde af stil og sødme. Perfekte til små eventyrere, som elsker at plaske rundt i vandet og nyde solens varme stråler.

Med et UV50+/UPF50 filter beskytter disse badebukser dit barns sarte hud mod solens skadelige stråler, så I kan lege og bade uden bekymringer. Fremstillet af 83% polyester og 17% elastan, er de lette, komfortable og let strækbare, hvilket giver fuld bevægelsesfrihed til leg og sjov.

Det smukke Peony Blue design med fine blomsterdetaljer spreder glæde og lethed, og vil helt sikkert skabe smil og beundrende blikke på stranden eller ved poolen. Disse badebukser er ikke kun funktionelle, de er også certificeret med Oeko-Tex 100®, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer og materialer, og dermed sikre for dit barns hud og helbred.

Vask og brug dem igen og igen uden bekymringer – de vil bevare deres smukke farver og gode pasform, så dit barn altid kan være klar til at kaste sig ud i nye eventyr i vandet. Så giv dit barn de bedste forudsætninger for sjov og leg i solen og lad dem skinne i disse vidunderlige Hust & Claire Peony Blue Harumi Badebukser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire Peony Blue Harumi Badebukser – Str. 1,5/2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.