Tilbud!

Hust & Claire Peony Blue Harumi Badebukser – Str. 3/6 mdr

Original price was: 200 kr..Current price is: 150 kr..

Forkæl din baby med stil ved poolen. Hust & Claire Peony Blue Harumi badebukser er det perfekte valg med sin bløde kvalitet og søde design.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300345617412 Kategori:

Tag på en magisk rejse med din lille guldklump med disse fortryllende Hust & Claire Peony Blue Harumi badebukser. Disse skønne badebukser kommer i en smuk blå farve, der minder om de dybeste oceaner, og er designet til at give dit barn maksimal komfort under vandleg.

Med en UV50+/UPF50 beskyttelse kan du have ro i sindet, mens dit barn nyder solens stråler ved poolen eller på stranden. De er lavet af 83% polyester og 17% elastan, hvilket sikrer en blød og elastisk pasform, som giver bevægelsesfrihed til leg og sjov.

Disse badebukser er ikke kun stilfulde, men også miljøvenlige, da de er certificeret med Oeko-Tex 100® standarden, der garanterer, at de er fri for skadelige stoffer. Så du kan være sikker på, at din lille engel har det bedste på, mens de udforsker vandets eventyrlige verden.

Vask og brug dem med lethed, da de er nemme at vedligeholde. Lad din lille én glide gennem vandet med lethed og stil med disse Hust & Claire Peony Blue Harumi badebukser. Skab uforglemmelige minder og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hust & Claire Peony Blue Harumi Badebukser – Str. 3/6 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.