Tilbud!

Konges Sløjd 2-Pak Collette Badebukser Lemon – Str. 2 år

Original price was: 350 kr..Current price is: 175 kr..

Forkæl din lille badebabe med disse stilfulde og komfortable badebukser fra Konges Sløjd. Letvægt og hurtigtørrende stof. Perfekt til stranden. 🌞🏖️

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300642503209 Kategori:

Du kender sikkert følelsen af at se dit barn lege lykkeligt ved stranden eller i poolen. Med Konges Sløjd 2-Pak Collette badebukser i den skønne lemon farve vil dit barn være klædt på til at nyde sommerens sjov og leg i vandet på den mest stilfulde og komfortable måde.

Disse badebukser er ikke kun smukke at se på, de er også lavet med omtanke for både miljøet og dit barns hud. Fremstillet af 80% genanvendt polyester og 20% elastan opfylder de STANDARD 100 by OEKO-TEX, hvilket betyder at de er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Du kan derfor trygt lade dit barn lege og plaske rundt med fuld ro i sindet.

Med en behagelig pasform og elastik i taljen sikrer disse badebukser optimal bevægelsesfrihed, så dit barn kan udforske vandet med lethed og glæde. Den flotte lemon farve bringer en frisk og livlig stemning til enhver stranddag og vil få dit barn til at skille sig ud med stil.

Vask og pleje af disse badebukser er en leg med de medfølgende vaske- og brugsanvisninger. Så tag din lille skat i hånden, og giv jer selv den bedste start på en sjov og eventyrlig sommer med Konges Sløjd 2-Pak Collette badebukser i lemon. Lad det naturlige legebarn i dit barn udfolde sig med stil og komfort i disse badebukser, der både er skabt med omtanke for miljøet og med fokus på design og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd 2-Pak Collette Badebukser Lemon – Str. 2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.