Tilbud!

Konges Sløjd Aster Baby Badebukser Dino – Str. 6 mdr

Original price was: 250 kr..Current price is: 125 kr..

Forkæl din baby med stil og komfort på stranden med disse søde badebukser med dinosaurprint. Størrelse 6 mdr. Bedste kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301893467040 Kategori:

Giv dit lille eventyrer den ultimative badeoplevelse med Konges Sløjd Aster Baby Badebukser i det sødeste dino-design. Disse skønne badebukser er perfekte til strandture, svømmeture og plaskeleg i poolen med din lille skat. Lavet af 80% genanvendt polyester og 20% elastan, er disse badebukser ikke kun miljøvenlige, men også behagelige og funktionelle.

Designet med tanke på komfort og stil, vil din baby se helt bedårende ud i de nuttede badebukser med det skønne dino-print. Både forældre og børn vil elske det sjove og farverige design, som skaber en legende stemning ved vandet. Med badebuksernes bløde materialer og elastiske pasform kan din baby bevæge sig frit og ubesværet i vandet, samtidig med at de sørger for optimal beskyttelse mod solens skadelige stråler med en UPF 50+.

Konges Sløjd Aster Baby Badebukser er ikke kun stilfulde, men også praktiske og funktionelle. Med STANDARD 100 by OEKO-TEX certificering kan du være sikker på, at materialerne er fri for skadelige stoffer, og at dit barns sarte hud er velbeskyttet imod irritationer. De lette og hurtigttørrende badebukser gør dem ideelle til brug både i vandet og på land, så din baby kan nyde leg og sjov hele dagen uden ubehag.

Vask og vedligeholdelse er en leg med disse badebukser, så du kan fokusere på at skabe skønne minder med din lille elskling ved vandet. Med Konges Sløjd Aster Baby Badebukserne kan du være sikker på, at din baby får den bedste og mest stilfulde badeoplevelse fyldt med komfort, kvalitet og legende design. Gør jer klar til sjove stunder ved vandet i disse skønne badebukser, som vil skabe uforglemmelige minder for både dig og din baby.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Aster Baby Badebukser Dino – Str. 6 mdr”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.