Tilbud!

Konges Sløjd Aster Badebukser Dino – Str. 2 år

Original price was: 280 kr..Current price is: 210 kr..

Gør badetid sjovere med Konges Sløjd Aster badebukser med søde dinoer. Perfekte til leg og plask i vandet. Din lille vil elske dem.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301914790346 Kategori:

Drøm dig væk til solrige stranddage og sjove poolparty med Konges Sløjd Aster Badebukser Dino. Disse skønne badebukser er designet til de små eventyreres leg og bevægelse under solen. Lavet af 80% genanvendt polyester og 20% elastan, kombinerer de bæredygtighed med funktionalitet på en fantastisk måde.

Med et charmerende dinosaurprint, der vil fange ethvert barns fantasi, vil disse badebukser gøre ethvert vandeventyr endnu mere spændende. Den bløde og strækbare kvalitet sikrer en behagelig pasform, der ikke hæmmer barnets bevægelighed, så de frit kan udforske vandet og sandet.

Konges Sløjd Aster Badebukser Dino er ikke kun søde at se på, de lever også op til STANDARD 100 by OEKO-TEX, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer og materialer. Så du kan trygt lade dit barn lege og plaske i vandet, velvidende om at deres hud er godt beskyttet.

Udover deres bæredygtige kvaliteter og fantasifulde design, er disse badebukser også utroligt lette at vedligeholde. Bare følg de medfølgende vaske- og brugsanvisninger, og dine Konges Sløjd Aster Badebukser Dino vil forblive i perfekt stand til mange vandeventyr fremover.

Giv dit barn den bedste start på sommeren med Konges Sløjd Aster Badebukser Dino og lad dem opleve magien ved at være omgivet af sjove dinosaurer, varmt solskin og køligt vand. Lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Aster Badebukser Dino – Str. 2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.