Tilbud!

Konges Sløjd Aster Badebukser Sail Away – Str. 9-10 år

Original price was: 280 kr..Current price is: 210 kr..

Sejl væk med stil. Konges Sløjd Aster Badebukser til de små med søfartsinspireret design og UV-beskyttelse. Perfekte til stranddage og leg i vandet.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300944670039 Kategori:

Konges Sløjd Aster Badebukser Sail Away er det ultimative valg til din lille eventyrer, der elsker at udforske vandet med stil og komfort. Disse badebukser i str. 9-10 år er lavet af 80% genanvendt polyester og 20% elastan, hvilket ikke kun gør dem bæredygtige, men også bløde og behagelige at have på.

Det smukke Sail Away design med sejlbåde og bølger skaber en legende og maritim stemning, der inspirerer til nye maritime eventyr. Badebukserne er certificeret med STANDARD 100 by OEKO-TEX, hvilket betyder, at de er fri for skadelige stoffer og sikrer sikkerhed og kvalitet i produktet.

Med Konges Sløjd Aster Badebukser Sail Away kan dit barn glæde sig til lange dage på stranden, svømmeture i poolen eller bare leg og sjov ved vandkanten. De elastiske materialer sikrer en god pasform, mens det justerbare snøre i taljen giver mulighed for individuel tilpasning.

Vask og vedligeholdelse af badebukserne er en leg, blot følg vaske- og brugsanvisningen for at bevare farver og form så længe som muligt. Lad dit barn skabe sine egne vandeventyr med stil og komfort i Konges Sløjd Aster Badebukser Sail Away. Et must-have til sommerens sjov og leg ved vandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Konges Sløjd Aster Badebukser Sail Away – Str. 9-10 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.