Tilbud!

Liewood Badebukser – UV40+ – Otto – Stripe Sea Blue/White

Original price was: 240 kr..Current price is: 168 kr..

Gør dig klar til sommerens sjov med Liewood Badebukser i flotte striber og UV40+ beskyttelse. Sikr dig stil og solsikkerhed til din lille én.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901469832774 Kategori:

Tag med mig på en eventyrlig strandtur med Liewood Badebukserne i Otto-designet. Disse lækre badebukser er skabt til de små eventyrere, der elsker at plaske rundt i vandet og bygge sandslotte. Med deres UV40+ beskyttelse er de ikke kun stilfulde, men beskytter også dit barns sarte hud mod skadelige solstråler.

Otto-designet med de smukke Sea Blue og White striber er både tidløst og moderne, og bringer en følelse af sommer og strand. Bukserne er lavet af det blødeste og mest behagelige materiale, som sikrer fuld bevægelsesfrihed til dit barn. Den elastiske talje og de justerbare snore gør det nemt at tilpasse badebukserne til præcis den rette pasform.

Liewood badebukserne er ikke kun praktiske og stilfulde, men også bæredygtige. De er lavet af genanvendt polyester, der tager hensyn til vores planet. Så du kan føle dig godt tilpas med at klæde dit barn i disse fantastiske badebukser, der ikke kun gør dem til en strandstjerne, men også en miljøvenlig helt.

Så lad os hoppe i bølgen blå med Liewood Badebukserne i Otto-designet og skabe uforglemmelige sommerminder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Liewood Badebukser – UV40+ – Otto – Stripe Sea Blue/White”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.