Tilbud!

Mikk-line Drenge Badetøj – Metal – 6/12M

Original price was: 275 kr..Current price is: 165 kr..

Gør strandoplevelsen uforglemmelig med Mikk-line badetøj. Unikt metalprint og komfortabelt design til små drenge. Shop i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11939500868541684 Kategori:

Vil du have dit lille eventyrers strandlook til at stråle endnu mere? Så er Mikk-line Drenge Badetøj i Metal den perfekte løsning. Lavet med øje for komfort og beskyttelse, vil denne badedragt sørge for, at dit barn kan lege og udforske uden at bekymre sig om solens skadelige stråler.

Med korte ærmer og ben vil denne badedragt beskytte dit barn mod solens skarpe stråler på hele overkroppen. Den er fremstillet af et fleksibelt og hurtigtørrende materiale, der giver barnet fri bevægelighed og holder det behageligt hele dagen. Og ikke nok med det, så er materialet endda genanvendt og støtter dermed en mere bæredygtig fremtid.

Denne badedragt har en praktisk YKK lynlås foran, hvilket gør det nemt at få den af og på. Og med en smart hagebeskytter i toppen er dit barns sarte hud ekstra beskyttet mod eventuelle gnidninger.

Så lad dit lille eventyrer springe i bølgerne med stil og beskyttelse. Vælg Mikk-line Drenge Badetøj i Metal og gør strandoplevelsen til noget helt særligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mikk-line Drenge Badetøj – Metal – 6/12M”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.