Minymo Drenge Badetøj – Blue Nights – 86

200 kr.

Få din lille dreng klar til sommeren med stil i dette trendy badetøj fra Minymo. I blå nattefarve og i størrelse 86.

Køb her

Varenummer (SKU): 11939500135857628 Kategori:

Lad dit lille eventyrlandstjerne skinne gennem på stranden med dette Minymo drenge badetøj i blå nat farve. Med et fortryllende all-over print af søde hvaler, vil denne dragt helt sikkert stjæle rampelyset.

Designet med omsorg og opmærksomhed på detaljerne, har denne badedragt en rundskåret hals og en bred ribkant, der sikrer en behagelig pasform. De 3/4 ærmer og korte ben giver dit barn bevægelsesfrihed til at udforske og lege ved vandet.

Med en praktisk lynlås på bagsiden er det nemt at tage dragten af og på. Den er lavet af høj kvalitet og er perfekt til enhver strand- eller poolaktivitet.

Lad dit barns kreativitet og eventyrånd blomstre med dette Minymo badetøj. Lad dem fordybe sig i deres fantasiverden, mens de nyder solen og sandet. Gør som hvalerne i printet og dyk ned i det sjove og spændende univers, som dette badetøj bringer med sig.

Uanset om du skal på ferie eller en tur til stranden, vil dette Minymo badetøj i blå nat farve give dit barn et stilfuldt og unikt look. Vælg kvalitet, stil og eventyr med dette fantastiske badetøj til din lille eventyrlandstjerne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minymo Drenge Badetøj – Blue Nights – 86”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.