Tilbud!

Neilpryde Origin Shorty (3/2 mm) Våddragt Herre

Original price was: 799 kr..Current price is: 499 kr..

Få maksimal komfort og bevægelsesfrihed med Neilpryde Origin Shorty våddragt til herrer. Ideel til vandsport og surfing.

Køb her

Varenummer (SKU): 3425100197640515 Kategori:

Neilpryde Origin Shorty våddragt er nøjagtig det, du har brug for til dine korte ture ud på vandet. Med dens stilfulde design og avancerede funktioner er denne våddragt en sikker vinder.

Denne Neilpryde våddragt er skabt til at maksimere din komfort og bevægelsesfrihed. Med en tykkelse på 3/2 mm neopren holder den dig varm og beskyttet mod de elementer, mens du stadig har en utrolig fleksibilitet til at udføre dine vandsportsaktiviteter med lethed.

Designet med korte ærmer og ben giver Origin Shorty dig mulighed for at nyde solen på din hud, samtidig med at du er beskyttet imod kulde. Den smarte back-zip lynlås gør det let at få dragten af og på, så du kan bruge mere tid på vandet og mindre tid på at bekymre dig om din påklædning.

Neilpryde er et anerkendt mærke inden for vandsportsudstyr, og deres håndværk og kvalitet skinner virkelig igennem i Origin Shorty våddragten. Du kan være sikker på, at du får en pålidelig og holdbar dragt, der vil tjene dig godt i mange sæsoner fremover.

Uanset om du er en erfaren vandsportsentusiast eller bare begynder at udforske glæden ved at være på vandet, vil Neilpryde Origin Shorty våddragt være din perfekte allierede. Grib fat i denne dragt i dag og tag din vandsportsoplevelse til det næste niveau med stil og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Neilpryde Origin Shorty (3/2 mm) Våddragt Herre”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.