Petit Crabe Badebukser – Alex – UV50+ – Lyserød

225 kr.

Opdag vores Petit Crabe Badebukser i den skønneste lyserøde farve. Med UV50+ beskyttelse er de både stilfulde og sikre for din lille strandentusiast. Sæt sukkersød stil på solrige dage.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901035999119 Kategori:

Oplev den bløde brise og det glitrende vand med Petit Crabes Alex badebukser. Disse fantastisk farverige og trendy badebukser vil få dit barn til at skille sig ud på stranden eller ved poolen.

Alex badebukserne er designet med både stil og beskyttelse i tankerne. Med deres indbyggede UV50+ beskyttelse kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens de leger og udforsker.

Det bløde og elastiske stof sikrer en behagelig pasform, der følger dit barns bevægelser uden at stramme eller begrænse. De lette og åndbare materialer gør det også nemt for dit barn at løbe og plaske rundt uden at blive overophedet.

I lyserød farve er disse badebukser både søde og iøjnefaldende. Dit barn vil elske at være i centrum for al opmærksomheden og føle sig som en rigtig lille strandstjerne.

Med Petit Crabe badebukserne kan du være sikker på, at dit barn har den bedste kombination af stil, komfort og beskyttelse. Gør jer klar til at skabe minder ved vandet med Petit Crabe badebukser – Alex – UV50+ – Lyserød.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Petit Crabe Badebukser – Alex – UV50+ – Lyserød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.