Småfolk Badebukser – UV50+ – Blue Lolite m. Retro Æbler

250 kr.

Beskyt din lille paradisdue med disse solbeskermende badebukser fra Småfolk: stilfulde retro æbler på blå baggrund. Solsikkert og sødt.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901800757692 Kategori:

De frygteligt bedårende Småfolk badebukser i Blue Lolite m. Retro Æbler er et must-have til din lille én’s sommergarderobe. Disse skønne badebukser kombinerer stil og funktionalitet på den mest charmerende måde og vil helt sikkert blive en favorit til alle sæsonens vandeventyr.

Småfolk er kendt for deres høje kvalitet og unikke design, og disse badebukser skuffer bestemt ikke. Fremstillet af svedtransporterende materiale med UV-beskyttelse 50+, kan du føle dig tryg ved at din lille charmetrold er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens de leger og plasker rundt i vandet.

Den lyseblå farve med de retroinspirerede æbletryk skaber et smukt og legende udtryk, der vil få ethvert barn til at skille sig ud på stranden eller ved poolen. Den elastiske talje og forstærkede sømme sikrer en behagelig pasform og holdbarhed, så de kan bruges sæson efter sæson.

Udover at være praktiske og beskyttende, er disse badebukser også utroligt søde. De små detaljer som de kontrastfarvede snoretræk og kontraststikninger tilføjer et strejf af personlighed til designet, der virkelig sætter prikken over i’et.

Giv din lille vandhund et sæt Småfolk badebukser i Blue Lolite m. Retro Æbler og se deres øjne lyse op af glæde og begejstring. Med disse badebukser er sjov i solen og på stranden garanteret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Småfolk Badebukser – UV50+ – Blue Lolite m. Retro Æbler”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.