Småfolk Brilliant Blue UV50 Badedragt Med Krabber – Str. 1-2 år

300 kr.

Giv din lille krabat den bedste beskyttelse mod solen med denne søde badedragt fra Småfolk. UPF 50+ solbeskyttelse og blødt materiale. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300670192837 Kategori:

Lad os tage på et eventyr under havets overflade med den fortryllende Småfolk Brilliant Blue UV50 Badedragt Med Krabber. Denne svømmedragt er ikke bare en almindelig badedragt – den er en form for magisk beskyttelse, som vil gøre dit barns svømmeture endnu mere eventyrlige og uforglemmelige.

Forvandl din lille krudtugle til en ægte havfrue eller havmand med denne charmerende badedragt, dekoreret med legende krabber i en strålende blå farve. Lavet af strækbar og slidstærk polyester, er denne dragt skabt til at følge dit barns bevægelser i vandet, mens de udforsker nye verden under overfladen.

Men det bedste ved denne badedragt er dens UV-beskyttende egenskaber. Med en imponerende UPF50+ UV-faktor vævet ind i stoffet, vil du altid have ro i sindet, mens dit barn leger og plasker rundt i vandet. De korte ærmer og ben, kombineret med en praktisk lynlås foran, gør det nemt for dit barn at komme i og ud af dragten, samtidig med at den sikrer en behagelig og tætsiddende pasform.

Opdagelsen af havets skatte venter på dit barn, og med denne Småfolk Brilliant Blue UV50 Badedragt Med Krabber vil intet forhindre dem i at udforske og drømme sig væk i en verden af eventyr og fantasi. Så lad os sammen lade drømmene flyde frit, og bringe lidt magi ind i hverdagen med denne enestående badedragt fra Småfolk. Giv dit barn muligheden for at skabe minder for livet, mens de svømmer med krabberne og føler sig som havets egen prins eller prinsesse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Småfolk Brilliant Blue UV50 Badedragt Med Krabber – Str. 1-2 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.