Småfolk Spring Pink UV50 Badedragt Med Søheste – Str. 4-5 år

250 kr.

Beskyt din lille strandløve med stil og komfort. Småfolks UV50 badedragt i Pink med søheste er perfekt til solrige dage ved vandet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300224872632 Kategori:

Træd ind i en magisk verden af eventyr og leg med denne charmerende Småfolk Spring Pink UV50 badedragt med søheste. Denne smukke badedragt er ikke blot et stykke børnetøj, det er en invitation til at udforske havets dybder og svømme med de smukke søheste.

Lad dit barn fordybe sig i leg og fantasi, mens de hopper ind i poolen eller leger på stranden iført denne behagelige badedragt. Den strækbar polyester sikrer en optimal pasform og bevægelsesfrihed, så dit barn kan have det sjovt uden at blive generet af stramt tøj.

Beskyt dit barns sarte hud mod solens skadelige stråler med den indbyggede UPF50+ UV-beskyttelse, der er vævet ind i stoffet. Du kan trygt lade dit barn lege og plaske rundt i vandet, velvidende om at de er beskyttet mod solens skadelige virkninger.

Med en normal pasform og krydsede stropper på ryggen får din lille eventyrer en komfortabel og stilfuld badedragt, som de vil elske at vise frem. Lad dem dykke ned i fantasifulde verdener og skabe minder for livet iført denne fantastiske badedragt fra Småfolk.

Giv dit barn en ekstra dosis sjov og tryghed ved at klæde dem i denne søde badedragt med søheste. Lad dem opleve glæden ved at være i vandet og lade fantasien få frit spil. Skab uforglemmelige sommerminder og lad dem føle sig som den lille havfrue eller havmand, de altid har drømt om at være. Med Småfolk Spring Pink UV50 badedragt med søheste bliver legen endnu sjovere og mere magisk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Småfolk Spring Pink UV50 Badedragt Med Søheste – Str. 4-5 år”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.