Tilbud!

Soft Gallery Deep Lichen Terra Miki Badebukser – Str. 3 mdr/62 cm

Original price was: 250 kr..Current price is: 100 kr..

Forkæl din lille med disse lækre Miki badebukser fra Soft Gallery. Lavet af blødt materiale og med et unikt design, perfekt til sommerbaderiet.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301653201958 Kategori:

Dyk ned i en fortryllende verden af leg og eventyr med disse skønne Soft Gallery Deep Lichen Terra Miki badebukser. Perfekte til de små eventyrere, disse badebukser kombinerer stil og funktion på en enestående måde.

Med et fantastisk grønt print på en lys bund, vil disse badebukser helt sikkert være et hit på stranden eller ved poolen. Den bløde polyamid- og elastanblanding sikrer en behagelig pasform, så de små kan lege og bevæge sig frit, mens de stadig er godt beskyttet mod solens skadelige stråler med en UV-beskyttelsesfaktor på 50+.

Soft Gallery Deep Lichen Terra Miki badebukser er ikke kun praktiske, de er også utroligt stilfulde og moderne. Det smukke print og de fine detaljer vil få din lille én til at skille sig ud i mængden og sprede glæde omkring sig.

Giv dit barn den bedste start på sommeren med disse vidunderlige badebukser fra Soft Gallery. Lad dem udforske verden med leg og frihed i et clothing item, der er designet til at være både komfortabelt og smukt på samme tid.

Så lad os pakke strandtasken og tage på eventyr med disse fantastiske Soft Gallery Deep Lichen Terra Miki badebukser. Skab magiske minder og lad din lille solstråle skinne i dette enestående stykke badetøj. Tag springet og lad eventyret begynde med disse billedskønne badebukser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soft Gallery Deep Lichen Terra Miki Badebukser – Str. 3 mdr/62 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.