Tilbud!

Soft Gallery Granite Green AOP Tropical Miki Badebukser – Str. 3 mdr/62 cm

Original price was: 250 kr..Current price is: 100 kr..

Giv din baby of airflow og style med disse trendy badebukser fra Soft Gallery. Perfekte til din lille solstråle.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300292821269 Kategori:

Tag din lille eventyrer med på en tropisk rejse med disse vidunderlige Soft Gallery Granite Green AOP Tropical Miki badebukser. Perfekte til de solrige dage ved stranden eller poolen, disse badebukser er både stilfulde og funktionelle.

Det flotte grønne design med et tropisk print vil få dit barn til at skille sig ud fra mængden og bringe en skøn sommerstemning. Med UV-beskyttelse kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet mod solens skadelige stråler, mens de leger og nyder vandet.

Badebukserne er designet med elastik i livet og benene, så de sidder perfekt og behageligt på dit barn. Lavet af repreve, et materiale fremstillet af genanvendte plastflasker, er disse badebukser også et miljøvenligt valg, der bidrager til at passe på vores planet.

Med en sammensætning af 85% genanvendt polyester og 15% elastan, tilbyder disse badebukser en fantastisk kombination af komfort, holdbarhed og stil. De er lette at bevæge sig i og tåler leg og sjov i vandet.

Så tag dine små med på en luksuriøs tropisk rejse med Soft Gallery Granite Green AOP Tropical Miki badebukserne. Lad dem nyde solen, sandet og vandet med stil og komfort – og med god samvittighed, velvidende at de bærer badebukser, der også passer på vores smukke natur. Giv dem en uforglemmelig sommeroplevelse og skab minder, der varer livet ud med disse fantastiske badebukser fra Soft Gallery.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soft Gallery Granite Green AOP Tropical Miki Badebukser – Str. 3 mdr/62 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.