Stella McCartney Kids Badedragt – UV50+ – Blå/Gul m. Søstjerner

560 kr.

Få din lille solstråle til at skinne med denne søde Stella McCartney Kids badedragt i farverig design med UV50+ beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901840804292 Kategori:

Med Stella McCartney Kids badedragten i blåt og gult med søstjernemønster, kan dit barn stråle som en sand havfrue eller havmand ved poolen eller på stranden. Denne badedragt er ikke bare et fashion statement, men den er også praktisk og beskytter dit barns sarte hud mod skadelige UV-stråler med dens UV50+ beskyttelse. Designet er moderne og iøjnefaldende, perfekt til den lille fashionista eller fashionisto.

Badedragten er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer en behagelig pasform og stor bevægelsesfrihed, så dit barn kan lege og svømme ubesværet. Den skaber en stilfuld og legende look, der vil få dit barn til at skille sig ud blandt de andre børn ved poolen.

Med Stella McCartney Kids badedragten er dit barn klædt på til eventyr i vandet og kan nyde sjove og sikre stunder under solen. Sørg for at din lille én er beskyttet og ser fantastisk ud samtidig med denne stilfulde og funktionelle badedragt fra en af verdens førende modebrands. Lad dem skabe deres egne uforglemmelige oplevelser ved vandet iført denne enestående badedragt fra Stella McCartney Kids.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stella McCartney Kids Badedragt – UV50+ – Blå/Gul m. Søstjerner”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.