Trespass – Nitrox våddragt (Sort) – XS

579 kr.

Bliv klar til vandeventyr med en Nitrox våddragt fra Trespass. Med perfekt pasform, slidstærkt materiale og styrket isolering, er denne sorte dragt et must-have til både begyndere og erfarne dykkere. Opdag din indre vandelsker.

Køb her

Varenummer (SKU): 8757800201409613 Kategori:

Opdag en helt ny verden af eventyr og udforskning med Trespass Nitrox våddragten. Denne fantastiske våddragt i sort er skabt til de dristige sjæle, der ønsker at erobre vandet og opleve den ultimative følelse af frihed.

Våddragten er lavet af høj kvalitets 3mm neopren-materiale, der giver en perfekt balance mellem fleksibilitet og varme. Denne dragt er lige præcis det, du har brug for, når temperaturen i vandet ligger mellem 12 og 18 grader. Du kan nu tage på dit næste eventyr uden at fryse eller miste bevægeligheden.

Den lange lynlås-lukning på bagsiden sikrer nem påklædning og optimal pasform. Du kan roligt fokusere på dine dykker- eller svømmefærdigheder uden at bekymre dig om at få dragten til at passe. Og når du er i vandet, vil du nyde den ubegrænsede bevægelsesfrihed denne våddragt giver dig.

Vi har også tænkt på detaljer, der gør en stor forskel. Den integrerede nøglelomme betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hvor du skal opbevare dine personlige ejendele under aktiviteten. Du kan bare fokusere på at nyde øjeblikket og udforske det ukendte.

Beslut dig for at være en pioner, en eventyrer og en sand følger af dine drømme. Trespass Nitrox våddragt er din partner i enhver ekspedition mod nye horisonter. Så tag springet, tør at være anderledes og gør dine eventyr til virkelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trespass – Nitrox våddragt (Sort) – XS”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.