Tilbud!

Watery snorkelsæt til børn (4-10) – Pulina/Fleetwood – Orange/blå

Original price was: 385 kr..Current price is: 245 kr..

Gør snorkling sjovt og sikkert for dine børn. Watery snorkelsæt med Pulina/Fleetwood designet er perfekt til børn i alderen 4-10. Fås i farverne orange og blå.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993601217609624 Kategori:

Dyk ned i en verden af eventyr og sjov med det Watery snorkelsæt til børn (4-10). Dette fantastiske sæt i pulserende orange og blå farver vil gøre ethvert barns dykkeroplevelse til noget helt særligt.

Med Pulina/Fleetwood snorkelsættet får du det bedste af begge verdener – komfort og funktionalitet. Det ergonomiske design sikrer en perfekt pasform og giver maksimal bevægelsesfrihed under vandet.

Sættet inkluderer en justerbar snorkel, der passer perfekt til ethvert barns ansigt. Den bløde og fleksible snorkelspids sikrer, at ingen vand trænger ind, så de små dykkere kan udforske havets skatte uden bekymringer.

Med de robuste, anti-dim øjemaskekan børnene se klart og tydeligt under vandet på alle deres eventyr. De bredde elastikbånd sikrer en behagelig pasform og gør det nemt at justere størrelsen, så de kan fokusere på at udforske havets bund.

Det Watery snorkelsæt til børn (4-10) er det perfekte valg til strandturen eller ferien. Lad dit barn opdage undervandsverdenen på en sjov og sikker måde med dette fantastiske sæt. Så tag på eventyr, og lad din fantasi flyde frit. Bestil dit Watery snorkelsæt til børn (4-10) i dag og giv dit barn en uforglemmelig dykkeroplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery snorkelsæt til børn (4-10) – Pulina/Fleetwood – Orange/blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.