Tilbud!

Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/sort

Original price was: 309 kr..Current price is: 249 kr..

Beskyttende og stilfuld – Watery UV våddragt til børn giver maksimal beskyttelse mod solens stråler. Perfekt til vandaktiviteter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993600926262479 Kategori:

Tag med dit barn på et spændende eventyr i vandet med Watery UV våddragten Calypso Shorty. Denne fantastiske våddragt er designet til at give dit barn komfort og beskyttelse under deres vandaktiviteter.

Denne våddragt er fremstillet med fokus på kvalitet og funktionalitet. Den er lavet af et let og strækbart materiale, der giver god bevægelsesfrihed for dit barn i vandet. Den tætsiddende pasform minimerer vandgennemstrømning og holder din lille dykker varm og tør.

Men det er ikke alt. Denne farverige våddragt har også indbygget UV-beskyttelse, der blokerer skadelige solstråler. Det betyder, at dit barn kan give sig i kast med sine vandeventyr uden at bekymre sig om solskoldning. Vandleg bliver endnu mere sjovt og sikkert.

Watery UV våddragten Calypso Shorty har en smart og moderne grøn og sort farvekombination, der vil få dit barn til at skille sig ud i vandet. Den er også let at tage af og på takket være dens praktiske lynlås i ryggen.

Så lad dit barn udforske vandets mysterier med stil og komfort. Køb en Watery UV våddragt Calypso Shorty i dag, og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Watery UV våddragt til børn – Calypso Shorty – Grøn/sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.